Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, TFF 1. Lig'de kazandıkları kupanın ellerine dün ulaştığını söyledi.

        Tankut, Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonu'nda düzenlenen "Karabük ve Futbol" isimli panelde yaptığı konuşmada, geçen sezon TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıktıklarını hatırlatarak, kupalarının geç verilmesine tepki gösterdi.

        Yanında getirdiği kupayı gösteren Tankut, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in kendisine "Kupayı Süper Lig'in ilk maçında vereceğiz" dediğini belirterek, "TFF 1. Lig kupasını daha dün aldık. Ali Düşmez'e 'Emeği geçen futbolcular, teknik heyet, bize 90 dakika destek veren taraftarlarımızla ve yönetimimizle havaya kaldırmamız gerekirken, sezon başında vereceğiniz kupanın şimdi ne anlamı kalacak.' dedim. 'Düşünemedik' dedi. Maalesef işte bizi yönetenlerin bir kupayı dahi vermeyi beceremeyişlerinin sebebi. Kupa elimize ancak dün geçti. Kupayı ilk defa sizlerin huzuruna getirmiş ve tanıtmış olduk. Keşke emeği geçen futbolcu kardeşlerim ve teknik heyetimiz bu kupayı o gün kaldırabilselerdi. Onun üzüntüsünü yaşıyorum." diye konuştu.

        - Tudor'dan Fenerbahçe açıklaması

        Panelin diğer konuşmacısı Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor ise basında Fenerbahçe'nin kendisini istediği yönünde haberler çıktığının hatırlatılması üzerine, "Ben de gazetelerde gördüm bu haberi. Şu anda sadece hafta sonu sahamızda oynayacağımız Medipol Başakşehir maçına motiveyim. Bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

        Bir basın mensubunun, "Nüfusu az olan Hırvatistan'dan birçok yıldız oyuncu çıktı, 80 milyonluk Türkiye'nin de yıldız futbolculara sahip olması için ne yapması gerekiyor?" şeklindeki sorusu üzerine Tudor, şunları kaydetti:

        "4 milyonluk Hırvatistan'ın Türkiye'den 2 kat daha fazla yetenekli futbolcu çıkarması biraz tuhaf. Bu alt yapıyla alakalı. 80 milyondan çok daha fazla yetenekli oyuncu çıkabilir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler