Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.

        Alınan bilgiye göre, TEM otoyolu İstanbul istikametine seyreden sürücüsünün kimliği ve plakası henüz öğrenilemeyen otomobil, Gültepe mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Ateş'e (26) çarparak kaçtı. Yere düşen Ateş, arkadan gelen yabancı plakalı otomobilin de çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

        Kardeşi Doğan Ateş ile memleketi Diyarbakır'a gitmek için İstanbul'dan gelen otobüse binmek üzere yolun karşısına geçmek istediği öğrenilen Ateş'in cesedi, olay yeri incelemesinin ardından İzmit Asri Mezarlığı morguna kaldırıldı.

        Kaza nedeniyle ulaşıma kapatılan yolun tek şeridi, cesedin kaldırılmasıyla açıldı. Polis, kazanın ardından kaçan kırmızı renkli otomobilin sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler