Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ünye ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

        Ünye Muhtarlar Derneğince, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu.

        Dernek Başkanı Ahmet Ekici, burada yaptığı konuşmada, muhtarların sorun ve taleplerini dile getirdi.

        Törenin ardından mülkiyeti Ünye Belediyesine ait olan ve Ünye Muhtarlar Derneği’ne tahsis edilen dernek hizmet binasının açılışı yapıldı.

        Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, açılış konuşmasında, mahallelerdeki her türlü dert ve sıkıntıda ilk çalınan kapının muhtarlar olduğunu belirtti.

        Muhtarlarla uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Çamyar, "2,5 yıllık görev süremizde muhtarlarımıza gereken değer ve önemi verme noktasında, gayret ve çabamızı ortaya koymaya çalıştık. Muhtarlarımızla toplantılar yaptık, çıkan sonuca göre ortaya çıkan talep ve sorunları Ünye Belediyesi olarak karşılama gayretinde olduk. Belediyenin mülkiyetinde olan bu binamızı Muhtarlar Derneğimize tahsis ettik. Çünkü onlar bizim mesai ve çalışma arkadaşlarımız." dedi.

        Daha sonra Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde muhtarlar için yemek programı düzenlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler