Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş, Arkas Spor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

        Geçen sezon Türkiye Voleybol 1. Ligi'nde başarılı sonuçlar alarak ilk kez Efeler Ligi'nde mücadele edecek mor-beyazlılar, ligde deplasmanda oynayacağı Arkas Spor maçından iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyor.

        Atatürk Spor Salonu'nda antrenör Sinisa Reljic yönetiminde yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

        Arkas Spor maçına ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulunan antrenör Sinisa Reljic, Arkas'ın çok güçlü bir takım olduğunu ve Efeler Ligi'nin şampiyonluk adaylarından birisi olduğunu söyledi.

        Sezon başında Arkas'la üç hazırlık maçı yaptıklarını belirten Reljic, şöyle konuştu:

        "Hazırlık maçlarında da iyi bir oyun sergiledik. Umarım ligde oynayacağımız maçta iyi oyunla oradan puanlar alarak dönebiliriz. Takıma sonradan katılan oyuncularımızın da katkısıyla iyi hazırlanarak ilk maçımıza hazır bir şekilde çıkacağız. Arkas Spor çok zor bir deplasman ama bizim amacımız oradan puan ve ya puanlarla dönmek. Sezon başında iyi bir ivme yakaladık. Fakat takım içerisinde birkaç oyuncumuz bazı sakatlıklar yaşadı. Pasörümüz Berkan sakatlığından dolayı bir aydır bizimle çalışamadı. Yine iki yabancı oyuncumuz Kervin ve Rivas’ın ufak problemleri oldu."

        Reljic, "Yine takım içerisinde de yapacağımız birkaç oyuncu değişikleri de olacak ama artık önümüzde bir haftalık bir zaman kaldı. Bu kalan sürede bu eksikliklerimiz kapatıp en iyi şekilde lige başlangıç yapmak istiyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler