Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Uludere'de yapımı tamamlanan spor kompleksleri ve Kur'an kursu ile cami açılışlarını yaptı.

        Su, 3. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın ile yapımı tamamlanan bazı tesislerin açılışını yapmak üzere Uludere ilçesine geldi.

        Uludere Kaymakamı Halil Şıvgan tarafından karşılanan Su ve beraberindekiler, ilk olarak Uludere Spor Kompleksi ve park açılışına katıldı. Burada halı sahada çocuklarla top oynayan Su, onlarla bir süre sohbet etti.

        Su, merkezde yapımı tamamlanan Halid Bin Velid Cami, kütüphane, Kur'an kursu, müftülük sitesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının açılışlarını da yaptı.

        Su, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yapılan hizmetlerin ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

        Açılışların ardından Şenoba beldesine geçen Vali Su, tamamlanan 200 kişilik öğrenci yurdunun açılışını yaparak Şırnak'a döndü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler