Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), sezonun ilk oyunu "Gürültülü Patırtılı Bir Hikaye"yi sahnelemeye devam ediyor.

        Savaş Dinçel'in yazdığı, Uğur Keleş'in yönettiği oyunda, TDT sanatçılarından Ceyhun Gen ile Ankara Devlet Tiyatrosundan Sevgi Tanrıverdi ve Bilal Hüseyinoğlu rol alıyor.

        Dekoru Hasan Yavuz, ışık tasarımı Yüksel Aymaz, müzikleri Çağrı Beklen'e ait oyunda, Shakespeare'in doğduğu evde müze bekçiliği yapan eski bir aktörün, yazardan intikam almaya çalışması konu ediliyor.

        Oyun, bugün, yarın ve 22 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde izlenebilecek.

        - ''Bayram Yeri'' ve ''Midas'ın Kulakları'' oyunu turnede

        Trabzon Devlet Tiyatrosunun 2015-2016 oyunlarından olan ''Bayram Yeri'' ve ''Midas'ın kulakları'', Malatya, Gaziantep ve Kahramanmaraş turnesine çıkacak.

        Çocuk oyunu olan ''Bayram Yeri'' ile ''Midas'ın Kulakları'' 21 ile 22 Ekim tarihlerinde Malatya'da, 25-27 Ekim'de Kahramanmaraş'ta ve 29 Ekim'de de Gaziantep'de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

        - Müzisyen ve besteci Sema Moritz, Trabzon'da sahne alacak

        Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından, "Bellek ve Kültürel Miras" sloganı ile düzenlenen, "2. Uluslararası Müzik ve Dans Araştırmaları Sempozyumu" etkinlikleri kapsamında şarkıları jazz a la turca olarak yorumlayan ünlü müzisyen ve besteci Moritz, Trabzon'da sahne alacak.

        KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde 21 Ekim Cuma 18.30'da gerçekleştirilecek "Sema'nın Şarkıları" adlı konserde müzisyene, piyanoda Dr. Alper Akgül eşlik edecek.

        - "Yansımalar" karma resim sergisi

        Trabzon'da, "Yansımalar" konulu karma resim sergisi organize edilecek.

        KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nin 2016-2017 eğitim öğretim güz yarıyılı etkinlikleri kapsamında sergi düzenlenecek.

        Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi'nde 21 Ekim 2016 Cuma günü saat 17.30'da açılacak serginin, 27 Ekim'e kadar sanatseverler tarafından gezilebileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler