Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerine zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 4 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

        Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar üniversite öğrencisi Ayça Ö. (31) ile Muhittin T. (33), Eyyüp Ö. (23) ve eşi Meltem Ö. (21) ile fuhşa zorlandığı iddia edilen bazı öğrenciler ve tarafların avukatları katıldı.

        Sanıklardan Ayça Ö. savunmasında, müştekilerin de kendisi gibi fuhuş yaptığını ileri sürerek, "Aynı ortamlarda zaman zaman karşılaşıyoruz, beraber çıktığımız zaman da oluyor ancak hiçbirini zorlamadım. Çağrılan yere giderken başka birilerine de haber veriyorlardı." dedi.

        Muhittin T. ise suçlamalarla hiçbir ilgisinin olmadığını ileri sürerek, Ayça Ö'nün arkadaşı olduğunu belirtti.

        Ayça Ö'yle telefonla görüşmelerinin olduğunu dile getiren Muhittin T, "Biz kafede iskambil oynarız. Aynı mahallede oturduğumuz için kendisini telefonla kağıt oynamak için çağırırdım." ifadesini kullandı.

        Fuhşa sürüklendiği iddia edilenlerden M.K, S.A, T.İ. ve Ö.Ö. ise sanıklardan şikayetçi olmadıklarını, kendi rızalarıyla fuhuş yaptıklarını kaydetti.

        Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

        Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunda okuyan "çaça" lakaplı Ayça Ö'nün maddi durumu iyi olmayan öğrencileri ağına düşürerek onları önce uyuşturucuya alıştırıp sonra da fuhuş yaptırdığı ihbarı üzerine 9 Haziran’da operasyon düzenlemişti. Operasyonda gözaltına alınarak tutuklanan Ayça Ö, Muhittin T, Eyyüp Ö. ve Meltem Ö. hakkında 4 yıldan 40 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler