Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gölhisar Kaymakamlığını ve belediye başkanlığını ziyaret etti.

        Kurtulmuş, eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş ile çeşitli ziyaret ve açılış törenlerine katılmak üzere geldiği Gölhisar'da, Kaymakam Önay Altuntaş ve Belediye Başkanı Ramazan Canural ile bir araya geldi.

        Kaymakamlık binasından belediye başkanlığı binasına yürüyerek geçen Kurtulmuş, vatandaşlarla sohbet etti.

        Belediye Başkanı Canural'dan çalışmalara ilişkin bilgi alan Kurtulmuş, Antalya, Gölhisar, Burdur ve Isparta'yı kapsayan bir ziyaret gerçekleştirdiğini dile getirerek, gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        - "Proje üniversitesi bir şans"

        Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Burdur ve Gölhisar'ın konumu itibarıyla kavşak bir noktada bulunduğunu, bu özelliğinin de kente önemli katkılar sağladığını söyledi.

        Burdur ve Gölhisar'ın gelişmesi, Burdurluların ekonomik olarak daha ileriye gitmesi için milletvekilleriyle birlikte çalıştıklarını dile getiren Kurtulmuş, kendisine iletilen taleplerin yanı sıra Burdur ve Gölhisar için ortaya konulan projelerin de yakından takipçisi olduğunu bildirdi.

        Kurtulmuş, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin bu sene bir proje üniversitesi haline dönüştürülecek olmasının da Burdur için büyük bir şans olduğunu belirterek, hayırlı olmasını temenni etti.

        Daha sonra Kurtulmuş'un eşi Sevgi Kurtulmuş'a, "Lise öğretmenleri anı fotoğrafı" takdim edildi.

        Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Gölhisar'ın girişinde bulunan ilçe mezarlığında eşi Sevgi Kurtulmuş'un annesi, babası ve kardeşlerinin kabirlerini ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

        Kurtulmuş'a, Gölhisar programında Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve diğer protokol üyeleri de eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler