Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Hafta sonu yapılan KPSS Ön Lisans sınavı sonrası Siirt Gençlik Merkezi Gönüllüleri tarafından toplanan kalem setleri, kenar mahallelerde ve köy okullarında eğitim gören öğrencilere dağıtıldı.

        Siirt İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Gönüllüleri, 18 Mart ve İbni Sina İlkokulunda okuyan öğrencilere kalem setleri dağıttı.

        Siirt Gençlik Liderleri ve Gençlik Merkezi Sorumlusu Özcan Özmazı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Genç Dönüşüm" projesi kapsamında, Siirt Gençlik Merkezi Gönüllüleri tarafından Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) kullanılan kalem, silgi ve kalemtıraş setleri topladıktan sonra 18 Mart ve İbni Sina İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere dağıttıklarını söyledi.

        Özmazi şöyle konuştu:

        "Genç Dönüşüm projesi kapsamında Gençlik Merkezi gönüllüsü arkadaşlarımız YGS sınavında stant açarak bu kırtasiye malzemelerini topladı. Bugün de ilk olarak 18 Mart ve İbni Sina İlkokulu'nda dağıtıma başladık. Öğrencilerimizi mutlu etmek için Bakanlığımız böyle bir kampanya düzenledi. Ayrıca bu şekilde kalemler sadece sınavlarda kullanılıp ziyan olmayacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler