Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova'da kent merkezi ve ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

        Uludağ Elektri̇k Dağıtım A.Ş. Yalova İşletme Bakım Mühendi̇sli̇ği̇'nden yapılan yazılı açıklamada, Yalova i̇l merkezi̇nin tamamı-merkez i̇lçe ve bağlı köyleri̇, Kadıköy beldesi̇, Termal i̇lçesi̇nin tamamı ve bağlı köyleri̇, Çi̇ftli̇kköy i̇lçesi̇ merkezi̇ ve bağlı köyleri̇, Altınova tersaneler bölgesi̇, Çınarcık i̇lçesi̇ merkezi̇, Teşvi̇ki̇ye, Koru, Esenköy beldesi̇ ve bağlı köyleri̇ne 23 Ekim Pazar günü 05.00-13.00 saatleri arasında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik verilmeyeceği belirtildi.

        Çalışmalar süresince söz konusu yerleşim bölgelerine elektrik verilemeyeceği kaydedilen açıklamada, vatandaşlardan elektrikli cihazlarının zarar görmemesi için gerekli tedbirleri almaları istendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler