Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediyesine yapılan görevlendirmenin ardından başlatılan çalışmalar devam ediyor.

        Kente modern bir görünüm kazandırmak için kolları sıvayan belediyenin yeni yönetimi yol, refüj ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Birçok mahallede eş zamanlı başlatılan çalışmalar kapsamında Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Tılmerç Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi Bayındırlık Mahallesi ve Cudi Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.

        Çalışmalar kapsamında Bayındırlık Mahallesi'nde 3 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan Bayındırlık Parkı 20 günde tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

        Tılmerç Mahallesi'nde de çalışmalarını sürdüren ekipler, ağaç nakil aracıyla taşınan ağaçların ekim işlerini tamamladı. 6 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapılan parktaki çalışmalar kapsamında oturma bankları, çocuk oyun alanı, kamelyalar ve yürüyüş yolları yapıldıktan sonra park, halkın hizmetine açılacak.

        Çamlıtepe Mahallesi'nde yapımı devam eden park da 2 bin 100 metrekarelik bir alan üzerine inşa ediliyor. Yapılan parkın peyzaj çalışmaları tamamlandıktan sonra park, halkın hizmetine sunulacak. Çalışmalarını birçok noktada devam ettiren ekipler, Cudi Mahallesi'nde yapılan parkın duvarlarını doğal kayrak taşı ile değiştirerek gerekli yenilikleri de tamamladı.

        Batman Belediyesinde görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını, çalışmaların kesintisiz devam edeceğini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler