Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya'nın Darende ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden gencin yakınları tarafından yapılan ihbar üzerine Tohma Çayı'nda yürütülen arama çalışmaları sonucu çayda bir kişinin daha cesedine ulaşıldı.

        Nadir Mahallesi Gökyar Köprüsü mevkisinde sabah saatlerinde 21 GS 467 plakalı otomobilin Tohma Çayı'na düşmesi sonucu Ercan Özdemir'in hayatını kaybettiği kazanın ardından Özdemir'in yakınları araçta bir kişinin daha olabileceği yönünde polise ihbarda bulundu.

        Polisin bildirmesi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma, UMKE ve deniz polisleri tarafından Tohma Çayı'nda arama ve kurtarma çalışması başlatıldı.

        Yaklaşık 4 saat süren çalışma sonunda otomobilin düştüğü alanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bir cesede ulaşıldı.

        Cesedin Fikri Kartop'a ait olduğu belirlendi. Kartop'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Grup Başkanlığına kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler