Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 6 aylık denetimler sonucunda çöp, kaldırım işgalleri ve kahvehanelere toplam 593 bin 515 lira ceza uyguladıklarını söyledi.

        Başkan Barakazi, yaptığı açıklamada, Bingöl Belediyesi Zabıta ekiplerince 1 Nisan- 20 Ekim 2016 tarihleri arasında kent merkezinde yapılan denetimler sonucunda belirlenen saatler dışında çöp döken 6 bin 729 haneye 235 bin 515 lira, kaldırımı işgal eden 623 esnafa 194 bin lira, 193 kahvehaneye de 164 bin lira olmak üzere 593 bin 515 lira cezası kestiklerini belirtti.

        Denetimlerde, 28 kahvehaneye de kapatma cezası verdiklerini anımsatan Barakazi, yaşanabilir bir kent olma yolunda çalışmalara ve denetimlere aralıksız olarak devam edeceklerini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler