Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Midyat Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü'nce mahalle ve köy muhtarlarına, SGK prim borç yapılandırma işlemleri hakkında seminer düzenlendi.

        Seminere, Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, SGK İlçe Müdürü Abdürrahim Güneş, Midyat Tapu Müdürü Yahya Hazar, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

        Kocatepe İlkokulu Kültür Salonu'nda gerçekleşen seminerde, SGK İlçe Müdürü Güneş, prim borcu bulunan vatandaşların nasıl bir yol takip etmesi gerektiği konusunda bilgi verdi.

        Güneş, "Kurumumuza borcu bulunan ve ekonomik gelişmeler nedeniyle ödeme zorluğu çeken vatandaşlarımıza ödeme yapabilmeleri için zaman zaman ödeme kolaylıkları içeren borç yapılandırma fırsatları sağlanmaktadır. 30 Haziran 2016'dan önce tahakkuk ettiği halde ödenmemiş olan sigorta primleri ve bu borçlara bağlı gecikme cezaları tutarları için bir yapılandırma yapıldı. İkişer aylık periyotlar halinde 18 taksitte (36 ay) ödeme imkanı veriliyor. Vatandaşlarımızı yapılandırma için kurumumuza bekliyoruz. Sorunlarını bize anlatsınlar." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler