Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da bataklığa saplanan eşek, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

        Haliliye ilçesine bağlı Nokta Mahallesi kırsalında bir eşek pamuk tarlası civarındaki bataklığa saplandı. Uzun süre bulunduğu yerde çırpınan hayvanı fark eden çevredekiler, uğraşlarına rağmen eşeği kurtaramayınca durumu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bildirdi.

        Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, eşeği, beline bağladıkları halat ve araç yardımıyla yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından bataklıktan çıkardı.

        Ekipler tarafından yıkanan eşek daha sonra sahibine teslim edildi.

        Mahalle muhtarı Sabri Aydoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayvanı kurtarmak için seferber olduklarını söyledi.

        Zor durumda kalan hayvanı itfaiye erlerinin desteğiyle ancak çıkarabildiklerini belirten Aydoğdu, "Belediye ekiplerimize gerçekten teşekkür ediyoruz. Uzak demeden gelip hayvanımızı kurtardılar. Emeği geçenlerden Allah razı olsun." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler