Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, anaokulu öğrencileri, öğretmen ve velilere beslenme eğitimi verildiği bildirildi.

        İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Defne Kılıçözü Anaokulu öğrenci, öğretmen ve velilerine yönelik dengeli beslenme programı düzenlenerek, beden kitle indeksi (BKİ) ölçümü yapıldığı ifade edildi.

        Merkeze bağlı anaokullarında bu tür faaliyetlerin devam ettiği vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

        "İlimiz merkeze bağlı anaokullarında eğitim gören öğrencilerimizin beden kitle indeksi (BKİ) ölçümü yapılması, değerleri yüksek çıkan öğrencilerin diyetisyenimiz tarafından takibe alınması, velilere 'Sağlıklı, Dengeli Beslenme ve Fiziksel Aktivitenin Önemi', 'Allerjen temasının azaltılması ve çocukluk çağı astımının önlenmesi' ile ilgili programlar düzenlenmektedir. Bu kapsamda, Defne Kılıçözü Anaokulu öğrenci öğretmen ve velilerine okulun toplantı salonunda, kurumumuz diyetisyen ve hemşirelerince eğitim verildi."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler