Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

        Belediye Başkanı Selim Yağcı, eğitime ve çocuklara yönelik güzel çalışmaları gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydetti.

        Temel düşüncelerinin eğitime ve çocuklara yapılan yatırının en karlı yatırım olduğunu vurgulayan Yağcı, ''Göreve geldiğimiz günden itibaren sosyal yardımlar çerçevesi altında vatandaşların başta gıda, asker ailesi, kömür ve kırtasiye ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz. Kırtasiye yardımları kapsamında da öğrencilere bir nebze de olsa küçük bir katkıda bulunmak istiyoruz. İnşallah onların en güzel şekilde yetiştirilmesinde bizlerin de katkısı olur ve her biri ülkemize faydalı birer nefer olurlar.'' ifadelerini kullandı.

        - Basketbol: TBL Basketbol 2. Lig

        Türkiye Basketbol 2. Lig'de mücadelece edecek Bilecik Belediyespor'un, yeni sezon hazırlıklarına devam ettiği bildirildi.

        Başantrenör Yeşer Karabulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, taraftarların desteğiyle yeni sezonda yeni başarılara imza atacaklarını belirterek, çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

        Pazar günü İzmir Büyükşehir Belediyespor ile ilk karşılaşmalarına çıkacaklarını anımsatan Karabulut, ''4 hazırlık maçı oynadık ve bunlarda da iyi sinyaller verdiğimiz, güzel sonuçlar elde ettiğimiz karşılaşmalar oldu. İyi bir kadro, mücadele eden ve genç, koşan ve her maçı kazanmak isteyen bir ekip var. Pazar günü yapacağımız karşılaşmada taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

        - ''15 Temmuz demokrasi şehitleri'' tekvando şampiyonası

        Tekvando Federasyonu tarafından ''15 Temmuz demokrasi şehitleri'' Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Bilecikli sporcu Türkiye 3. oldu.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Konya'da, 70 ilden bin 500 sporcunun katıldığı şampiyonada 45 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Mehmet Oral, antrenör Gökalp Yıldız'ı ve İl Temsilcisi Mesur Düş'ü kabulünde, tekvando branşının Bilecik'te başarılı branşlardan birisi olduğunu söyledi.

        Başarılara yenisini eklemenin gururunu ve mutluluğunu yaşattıkları için sporcuya ve teknik heyete teşekkür eden Yıldız, başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler