Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Hizan i̇lçesinde proje ekibi oluşturulması için Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu başkanlığında toplantısı yapıldı.

        Hizan Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, İlçe Proje Koordinatörü Özgür Umut Ayaz, yaptığı açıklamada, Hizan Kaymakamlığı tarafından açılan proje ofisini tanıtarak, yaptıkları projeleri anlattı.

        Kaymakam Hamitoğlu ise hazırlanan projelerle ilçeye 4 zenginleştirilmiş kütüphane yaptıklarını belirterek, şunları ifade etti:

        "Gezdiğim okullarda aldığım en büyük şikayetlerden biri okullarda kütüphanenin olmamasıydı. Hazırlanan proje ile zenginleştirilmiş kütüphane yapıldı. Toplantıyı yapmamızın amacı kafanızda bir şeyler oluşturmaktır. Proje ofisimizde bir ekip olarak çalışmaya gayret gösterelim. Kafanızda projenizi belirleyin gelin ofisimizde koordinatörümüz ile bunu hayatta geçirelim. Bir projenin size ne kapılar açacaklarını nereden nereye götürebileceğini bilemeyiz. Bizimle proje ofisinde çalışmak isteyen arkadaşlarla, bir ekip halinde çalışmalarımıza en yakın zamanda başlayacağız. İlk olarak proje eğitimi alarak başlayacağız. İlçemizi hep birlikte projelerle kalkındıracağız. Bu sizin için de çok keyifli bir çalışma olacak."

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler