Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Tarsus Belediye Meclisinin ekim ayı ikinci toplantısında belediye bütçesi, 187 milyon 757 bin lira olarak belirlendi.

        Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında Meclis Toplantı Salonundaki birleşimde, belediyenin 2017 mali yılı bütçesi madde madde okunarak, oylamaya sunuldu.

        Meclis üyelerinin oy birliğiyle bütçe 187 milyon 757 bin lira olarak kabul edildi.

        Can, konuşmasında, meclis üyelerine ve belediye çalışanlara teşekkür ederek, "Bütçe ile ilgili aldığımız kararların şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütçemize baktığımız zaman bütün bunlar yaklaşık maliyetlerdir. Geçen sene ki bütçeyi tutturma oranımız yüzde 95.6 idi. Mevcut bütçeyi bu dereceyle yani yüzde yüze yakın bir değerle tutturan belki de örnek bir belediyeyiz." dedi.

        Bütçenin yatırımlar için kullanılacağını belirten Can, "Bütçemize bakıldığında 187 milyon lira giderimiz, 147 milyon lira gelirimiz görünüyor. Yani bu kasamızda 40 milyon lira para olduğunu gösteriyor. Bizler tamamen yatırıma yönelik harcamalarda bulunuyoruz. 2017 yılı projelerimizi hayata geçirme yılı olacak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler