Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Aytemiz Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında karşılaşacakları Bursaspor maçında takım ve tribünlerin sabırlı olması gerektiğini bildirdi.

        Özçelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi evlerinde oynayacakları Bursaspor maçının zorlu geçeceğini belirtti. Süper Lig'de kolay hafta ve maç olmadığına dikkati çeken Özçelik, savaşan ve kazanmayı isteyen bir takım olduklarını, skoru değiştirebilecek kalitede oyuncularının bulunduğunu ifade etti.

        Bursaspor karşısında taraftara da büyük görev düştüğünü dile getiren Özçelik, "Bursaspor, ligde iyi bir konumda ve cesur oynuyor. Hem takımımız hem de tribünler için bu maçta sabırlı olmak ve sonuna kadar mücadele etmek şart. Taraftarımız son düdüğe kadar takımın arkasında olmalı ve sonuna kadar takıma destek vermeli." diye konuştu.

        Alanyaspor'un başarısındaki en önemli etkenin sistem kulübü olduğunu vurgulayan Özçelik, "Alanyaspor'un yönetim yapısı, işleyişi, ekonomik durumu, halkın sahiplenmesiyle Süper Lig'de kalıcı olacaktır. Şehir olarak takımın arkasında daha fazla durmalı ve önemsemeliyiz. Taraftarlarımızı bu maça davet ediyorum. Bursaspor'u yenecek güçteyiz." şeklinde konuştu.

        Öte yandan Aytemiz Alanyaspor, Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

        Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve şut çalışması yaptı.

        Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan N'Sakala ve Guerrier takımdan ayrı çalıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler