Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, sosyal medyada adına açılan başka hesaptan gelen mesajlara itibar edilmemesini bildirdi.

        AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz adına sosyal medyada açılan sahte hesaptan arkadaşlık isteği gönderilmesi ve kabul edilmesinin ardından mesajla, "Dün bin 800 TL'ye notebook bilgisayar aldım. 300 TL kampanya verdiler. Hattın faturalıysa ver numaranı yükleyeyim. Sen de 3 ay boyunca fatura ödeme" yazması üzerine hesabın dolandırıcılar tarafından açıldığı ortaya çıktı.

        Fotoğrafının kullanıldığı sosyal medya hesabından para istenmesi ile dolandırıcılıktan haberdar olan Filiz, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

        Konu hakkında takipçilerini uyaran Filiz, "Necip Filiz adına sahte hesap açılıp, arkadaşlık isteği gönderilmekte ve aşağıdaki resimde görüldüğü üzere bazı isteklerde bulunulmaktadır. Bu sahte hesaptan gelen mesajlara itibar etmemenizi rica ederim. Gerekli yerlere başvurular yapılmış olup bu sahtekarın tespit edilip yakalanması an meselesidir." ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler