Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla geleneksel aşure ve keşkek günü gerçekleştirildi.

        Aşure ve Keşkek Günü etkinliğinde konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi Başkanı Aynur Toker, dernek olarak her yıl Huzur Evinde düzenledikleri bu etkinliğin gelenekselleştiğini söyledi.

        Emeği geçen ve etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Toker, "Her yıl Buhurcular Huzur Evinde yaşlı vatandaşlarla birlikte bu günümüzü icra ederek onların yalnız olmadığını ve her zaman onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Siz değerli yardım seven vatandaşlarımız sayesinde huzur evimizin ocağında yanan ateş hiçbir zaman sönmeyecektir. Yaşlı vatandaşlarımıza Dinar’da el birliği içerisinde sahip çıkıyoruz." dedi.

        Etkinliğe, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar, Dinar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Ertan ile çok sayıda davetli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler