Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesinde öğrenciler mehter marşı eşliğinde aşure dağıttı.

        Program öncesi İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve aşure duası okundu.

        Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, bu tür faaliyetlerin insanların bir araya gelmesine vesile olduğunu söyledi.

        Karaosman, "Bizler gelenek ve göreneklerimize bağlı bir toplumuz. Bu güzelliği hep birilikte yaşamış oluyor. Paylaşmanın önemini bir kez daha anlıyoruz. Bu birlikteliğimiz hep beraber devam edecektir. Bu birlik sayesinde geleneksel hale gelen aşure günleri ile hep birlikte olacağız. Programda emeği gecen başta okul yöneticilerimiz olmak üzere mehter gösterileri için de öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

        Daha sonra aşure dağıtımana geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, katılımcılara ve öğrencilere aşure ikram etti.

        Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman'ın yanı sıra, ilçede bulunan okul müdürleri, kamu kurumlarının müdürleri ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler