Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) AŞ'nin 176. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

        PTT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sultan Abdülmecid döneminde 23 Ekim 1840'ta posta hizmetlerini yürütmek üzere kurulan Posta Nezareti ile temelleri atılan PTT, 176. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde hem hizmetlerinin kamuoyuna tanıtılmasına hem de çalışanlarının motivasyonunun artırılmasına yönelik etkinlikler gerçekleştirecek.

        Bu kapsamda 23 Ekim'de Ankara'da Cermodern Sanat Merkezi'nde bir tören düzenlenecek. Törende son bir yıllık dönemde başarılı çalışmaları ve performanslarıyla ön plana çıkmış yönetici ve personele başarı belgesi ile filatelik ürün takdim edilecek.

        Kutlamaları çerçevesinde ayrıca PTT işyerlerindeki ücret alma makinelerinde 176. kuruluş yıl dönümü ile ilgili flam uygulaması yapılacak, kuruluşun internet sitesi, sosyal mecralar, PTTMatikler ile kapalı devre merkezi yayın sisteminde de yayımlanacak.

        Ayrıca Türk filatelisinin tanıtımı ve yaygınlaştırılması amacıyla 22-24 Ekim'de Ankara Panora Alışveriş Merkezi ile İstanbul Galatasaray Üniversitesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde pul sergisi düzenlenecek. Sergide, "PTT'nin Kuruluşunun 176. Yılı Pul Sergisi 23.10.2016 Ankara" ve "PTT'nin Kuruluşunun 176. Yılı Pul Sergisi 23.10.2016 İstanbul" ibareli özel tarih damgaları kullandırılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler