Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - 52 Genç Taraftarlar Derneği üyeleri, derneklerine destek sağlayan Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Serdar'a teşekkür plaketi verdi.

        Dernek binasında düzenlenen programda konuşan 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, daha önce olduğu gibi Orduspor Kulübü ve derneklerini yalnız bırakmayan iş adamlarını unutmadıklarını söyledi.

        Orduspor taraftarlarının çok sıkıntılarının olduğunu ancak iş adamları sayesinde bu sorunlarının üstesinden gelindiğini belirten Aydın, "İyi günde de kötü günde de taraftarların yanında olan iş adamlarımızı ve yönetim kurulu üyelerini unutmuyoruz. Taraftarlar olarak bu insanlara tam destek vermeye hazırız." dedi.

        Aydın, kendilerine gerek iç saha maçlarında gerekse dış saha maçların yanlarında olan Ahmet Serdar'a teşekkür ettiklerini ifade ederek, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bizlere katkı veren değerli insanları unutmayacağız." diye konuştu.

        Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Serdar'da taraftarların sıkıntılarını bildiklerini belirterek, "Biz elimizden geldiği kadarınca taraftarlarımızın sorunlarına çare olmaya çalışıyoruz. Taraftarlar bizim her şeyimiz. Onların sayesinde bu takım yeniden dirilecek." dedi.

        Konuşmaların ardından Aydın, teşekkür plaketini Serdar'a takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler