Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt Valiliği, Kızılay işbirliğiyle muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

        Cuma namazı çıkışı Çarşı Abdulhakim Sancak Camii önünde gerçekleştirilen etkinlikte, bir alışveriş merkezi tarafından hazırlanan aşure halka ikram edildi.

        Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik ve kardeşliğe katkı yaptığını söyledi.

        Vali Yardımcısı Kuş şöyle konuştu:

        “Muharrem Ayı vesilesiyle Siirt Valiliği olarak, sponsorumuzun da desteğiyle aşure dağıttık. Cuma namazı sonrası Çarşı Abdulhakim cami önünde bin 500 vatandaşımıza aşure dağıtımı gerçekleştirdik. İçinde bulunduğumuz ay çok kutsal bir ay, birlik, beraberlik ve kardeşliğin geliştiği bir ay hasebiyle burada vatandaşlarımıza aşure dağıtımının uygun olduğunu düşündük. Herkese hayırlı olmasını diliyor, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize katkı yapmasını diliyorum.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler