Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

        Başkan Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, asfalt, kaldırım, bordür çalışmaları yaptıklarını söyledi.

        Çalışmalar kapsamında Kirkille ve Barış mahallelerinde asfalt ve yama çalışmaları yaptıklarını ifade eden Aksoy,

        "Asfalt şantiyemiz tarafından Kirkille Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması yapılıyor. Sezon süresince birçok okulun bahçesinde asfalt çalışması yaptık. Bazı okullarda da çevre düzenlemeleri gerçekleştirdik. Aslanlar mevkisinde de kaldırım çalışması yapıyoruz. Bozulmuş ve kullanılmaz hale gelen kaldırımları yeniden yapıyoruz.

        Barış Mahallesinde yama çalışmalarımızı sürdürürken, Yazıköy yolunda da bordür boyama çalışması yapıyoruz. Yine Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından şehrin birçok bölgesinde çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarımız da devam etmekte. Belediye olarak bütün amacımız Safranbolu'un yaşanılabilir bir kent olmasını sağlamak. Bunun içinde elimizde gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler