Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Yazar Sinan Yağmur, Artvin’de "Okuyucu-Yazar Buluşmaları, Yazarlık Atölyesi" projesi kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

        Artvin Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Artvin Kazım Karabekir Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen imza günü etkinliğine Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, Artvin Belediye Başkan Vekili Erkan Yazan, Artvin İl Milli Müdürü Abdülcelil Kahveci, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Proje kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Yazar Yağmur, burada yaptığı konuşmada, son 6 ay içerisinde Artvin’de 3’ünce kez öğrencilerle buluştuğunu ve buradaki öğrencilerin kitap okuma aşkına bir nebzede olsun katkı sunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

        Yeryüzünde başarılı olmuş insanların hayatlarında okumak, araştırmak ve dua almak üzerine kurulu üç formül olduğunu ifade eden Yağmur, "Başarının bir sırrı da dua almaktır. Allah murat ederse kişinin işini, muhallebi yerken kırar dişini, Allah murat ederse kulunun işini mermer taşa geçirir kulunun işini. Allah’ın muradını almaktan uzak durmayın. Bu da duayla olur. Annenin, babanın, yetimin, mazlumun, öğretmenin, kurdun, kuşun, böceğin duasını alın." diye konuştu.

        Vali Doğanay ise, toplumların geleceğine yön verme noktasında sanatkarların önemli rolleri olduğunu belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından protokol üyelerince genç yazarlar ve öğretmenlere kitap ve plaketler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler