Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, "21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü" dolayısıyla kutlama mesajı yayımlandı.

        Özdemir, mesajında, halkın haber alma hakkını tesis için çalışan gazetecilerin, Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladığını belirtti.

        Basının gelişimini devam ettirerek millete ve insanlığa hizmet edeceğine bütün kalbiyle inandığını vurgulayan Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Halkımızın haber alma hakkını tesis için çalışan, insanların talep ve ahvalini yönetenlere ulaştırarak elzem bir görev üstlenen, zaman içinde hem teknolojik hem insan kaynağı ve hem de etik değerler bakımından terakki eden basınımızın bundan sonra da bu gelişimini devam ettirerek, milletimize ve insanlığa hizmet edeceğine bütün kalbimle inanıyorum. Bugün vesilesi ile her gün birlikte çalıştığımız tüm basın çalışanlarına ve mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler temenni ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler