Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN (AA) - AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, AK Partiye yönelik terör saldırılarına ilişkin, "Terör örgütlerine çağrımız, kısa zamanda dönün ve bu silahlarınızı bırakın. Çünkü sizin başarma şansınız yoktur." dedi.

        AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Başkan Bulut, Türkiye’de huzursuzluk çıkardıklarını belirterek, artan terör olaylarını kınadı.

        Son zamanlarda AK Parti teşkilatlarına karşı terör örgütü PKK ve suç örgütleri tarafından saldırılar yapıldığının altını çizen Bulut, şunları kaydetti:

        "Özellikle Türkiye'de son zamanlarda AK Parti'deki yükseliş, bir takım çevreleri rahatsız ediyor. Bunların içerideki PKK, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri dışarıda da hepinizin yakından bildiği bağlantıları var. Bunlar AK Parti’yi sindirmek, yıpratmak, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımızı arkasında AK Parti teşkilatlarının kale gibi duruşu ve gittikçe oyunu yükseltmesi bunları rahatsız ediyor. Bu rahatsızlıkları bundan sonra daha artacak. İnsanlar 14 yıldır AK Parti’nin gerek yapmış olduğu hizmetler, gerekse dünyada ülkemizin ev mazlumların savunması anlamında ortaya koymuş olduğu tavır, tarz ve siyaset birçok çevreyi rahatsız etti. Bu rahatsızlıktan biz Türk milleti olarak memnunuz. Onlar rahatsız olabilirler, ellerinden gelenleri de yapabilirler. Ama bilsinler ki AK Parti teşkilatları Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın arkasında kale gibi duracak, bir sonraki seçimde de onların ummadıkları kadar başarılı bir dönem geçireceğiz. Dünyada terör ile başarılı olan hiçbir terör örgütü yoktur. Bunların bir şekilde sonları geliyor. Bu terör örgütlerine çağrımız, kısa zamanda dönün ve bu silahlarınızı bırakın çünkü sizin başarma şansınız yoktur."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler