Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Menteşe Belediyesi tarafından yetişkinlere yönelik açılan kış dönemi kursları başladı.

        Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kursların her gün alanında uzman eğitmenler tarafından 21 branşta verileceğini söyledi.

        Kursların, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi, Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezi, Şaraphane, Zihni Derin Alışveriş Merkezi, Menteşe Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Orgeneral Mustafa Muğlalı İş Hanı'nda verileceğini belirten Başkan Gümüş, vatandaşların kurslara olan ilgisinden de memnun olduğunu kaydetti.

        Ücretsiz verilen kurslara katılımın her dönem arttığını ifade eden Gümüş, "Kurslarımıza ilginin her geçen gün artması sevindirici. Kurslara katılan vatandaşlarımız hem el becerilerini geliştiriyor, hem de kurs ortamında yeni dostluklar kurarak sosyalleşiyorlar. Kursiyerlerimiz daha sonra açtığımız yıl sonu sergisinde el emeği göz nuru eserlerini sergileme ve satışını yapma fırsatı bularak ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar." diye konuştu.

        Kırkyama, dantel anglez, çeyiz ürünleri hazırlama, hesap işi, tel kırma, basit nakış iğne teknikleri, ebru, oya, gitar eğitimi, keman eğitimi, dekoratif ahşap süsleme, kumaş boyama, dekoratif tablo yapımı, halk oyunları, takı yapma, dekoratif ev aksesuarları hazırlama, dijital fotoğrafçılık, resim, step – aerobik, karate, voleybol branşlarının yer aldığı kurslar, Mayıs ayına kadar devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler