Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, belediye mezbahasında yenileme çalışmaları kapsamında asfalt ve çevre düzenlemesinin yapıldığını belirtti.

        Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların daha sağlıklı ve temiz bir ortamda et temini için kışın yaklaştığı şu günlerde önce belediyeye ait mezbahanın içerisini yenilediklerini söyledi.

        Bütün alet ve makineleri değiştirdiklerini vurgulayan Şimşek, "Şimdi de çevresinde asfaltlama ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bütün yatırımlarımız, çalışmalarımız daha modern bir Sorgun için. Geçtiğimiz yıl Sorgun'da gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmaları bir rekordu. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yol, Sorgun'un hem bugünü, hem de yarını için önemli bir yatırımdır. Bölgemiz İç Anadolu Bölgesi'nin hızla gelişen yerleşim yerlerinden birisidir. Belediye olarak bu hızlı gelişimin en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşeni bir bir gerçekleştiriyoruz. Ortaya koyduğumuz dev yatırımlar Sorgun'u dışarıdan bakıldığında ziyaret için rağbet gören ve yatırımlar için cazip hale gelen bir konuma getiriyor." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler