Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı ve Medyabar iş birliğiyle hazırlanan "Sakarya İçin Çal Projesi" tamamlandı.

        SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas tarafından başlatılan proje ile doğal ve kültürel bakımdan son derece renkli ve zengin bir coğrafyada yer alan Sakarya'nın, Karadeniz ve Marmara'dan beslenen doğal güzelliklerine, yerel kültür unsurlarına, müziğin ve ritmin güçlü vurgusuyla farkındalık oluşturmak hedeflendi.

        SAÜ Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları ile Medyabar ekibinin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında kentin öne çıkan yönleri ve en bilinen "Elmayı Top Top Yapalım" türküsü söylendi̇.

        Projenin genel sanat yönetmenliğini Prof. Dr. Hatice Selen Tekin, müzik yönetmenliğini öğretim görevlisi Cengiz Atlan, görüntü yönetmenliğini Medyabar'ın sahibi Zafer Tokuş ve ekibi, video klibin senaryosu, kurgusu ve dans yönetmenliğini ise Yrd. Doç. Dr. Kerem Cenk Yılmaz yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler