Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ünye'de 85 üreticinin iyi tarım desteğinden yararlandığı bildirildi.

        Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dönüm başına 50 lira olan iyi tarım desteğinden bu yıl ilçedeki 85 üreticinin yararlandığını söyledi.

        Destekten yararlanan üretici sayısını arttırmak istediklerini ifade eden Sarıkahraman, şunları kaydetti:

        "“Ünye Ziraat Odası olarak mühendislik hizmetleri de vererek iyi tarım yaptığımız 85 üreticimiz var. Bu üreticilerimizin hesaplarına iyi tarım teşvik ödemeleri TC kimlik numaralarına göre yattı. Bu desteğin üreticiyi teşvik ettiğini düşünüyorum. Her şeyin kayıt altında olduğunu da düşünürsek iyi tarım uygulamaları çok ciddi bir çalışma. Bu iyi tarım yapan üreticilerimizin katlanarak artmasını istiyoruz. Üreticilerimizin hem odamızdan yararlanıp hem de bu alanda uygulamalı olarak iyi tarım yapmayı ve bunun neticesinde kaliteli ürün elde etmelerini istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler