Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi ve Çukurova Belediyesi tarafından 15 Temmuz şehitleri için Mevlidi Şerif okutuldu.

        Dernek önünde düzenlenen programa gazi ve şehit yakınları katıldı. Yemek ikramının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti sunuldu, mevlüt okundu, şehitler için dua edildi.

        Dernek Başkanı Muhammet Çetin AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek olarak 15 Temmuz öncesinde ve sonrasında şehit olanlar için böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Allah'ım bu ülkeye bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Allah, ülkemize refah versin. Şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanındayız. Onlar her zaman bizim başımızın tacı. Bu tür etkinliklerle de bir araya gelerek acılarımızı paylaşıp bir birimize destek olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

        Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Özgen de Çukurova Belediyesi olarak bu tür etkinlikleri her zaman önemsediklerini dile getirerek, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere şifa ve yakınlarına da sabır diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler