Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin ilk haftasında, sahasında Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 76-57 yenen BOTAŞ'ın başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

        Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok zor bir haftayı geride bıraktıklarını dile getirdi.

        Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk'ün hayatını kaybetmesinin kendilerini derinden yaraladığını belirten Yıldızoğlu, "Hepimiz çok üzüldük. Mekanı cennet olsun. Ailesine de tekrar başsağlığı diliyorum." diye konuştu.

        Hatay ekibi karşısında, yaz boyunca çalıştıkları her şeyi sahada uygulamayı başardıklarını anlatan Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

        "Oyuncuların konsantrasyonu maçın sonuna kadar çok üst seviyedeydi. Hatay ekibi de maçı kazanmak için her şeyi yaptı. Onlar da çok iyi hazırlanmışlar. Bugün maçı daha çok isteyen, doğruları daha çok uygulayan bizdik. İyi oynadık ve galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Hatay Büyükşehir Belediyespor'u da kazandıkları Cumhurbaşkanlığı Kupası ve bugünkü eforlarından dolayı kutluyorum."

        - Hatay Büyükşehir Belediyespor cephesi

        Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş ise Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandıktan sonra sadece 2 antrenman yapabildiklerini ve BOTAŞ maçına iyi hazırlanamadıklarını ifade etti.

        "Kupa rehaveti" yaşadıklarını vurgulayan Baş, "BOTAŞ iyi oynadı ve kazandı. Baskılı bir savunma yaptılar. Çok hata yaptık. Kendimizinkini değil onların basketbolunu oynamaya çalıştık. Sakin kalıp set üzerinde oynayarak hücum edebilseydik, daha farklı olurdu. BOTAŞ'ı tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler