Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, TFF 1. Lig'de 2-0 kazandıkları Şanlıurfaspor karşılaşmasına ilişkin, "Bizim için dönüş maçıydı, aslında oyuncularımız yakışanı yaptı." dedi.

        Bakkal, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahalarında galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

        Karşılaşmanın devre arasında oyuncularıyla konuştuğunu aktaran Bakkal, "Bizim için dönüş maçıydı, aslında oyuncularımız yakışanı yaptı. 10 kişi kaldığımızda umudumu yitirmedim." diye konuştu.

        Yaptığı oyuncu değişikliklerinin takıma olumlu yansıdığını dile getiren Bakkal, şunları kaydetti:

        "İki gol attık ama bir de penaltımız var. Bunlardan öte çok kişilikli ve şahsiyetli oynayan bir oyuncu grubu var. Böyle mücadele, istek ve coşku olursa çok daha iyi yerlerde olacağımızı biliyorum, haftalardır bunu söylüyorum. Taktik anlamda herkes iki kişilik koştu. İkinci yarının başında direkten dönen topun haricinde rakibe pozisyon vermedik. Sivasspor'un oynaması gereken ve yapması gereken mücadele bu. Bence çok fazla abartmamak gerekiyor. Geldiğimden beri üç maçta 7 puan aldık ve 11 puan yaptık. Durmayacağız, devam edeceğiz, inancım var ve daha da iyi olacağını düşünüyorum."

        - Şanlıurfaspor cephesi

        Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise rakiplerinin 10 kişi kalmasına rağmen saha içinde iyi bir duruş ortaya koyamadıklarını dile getirdi.

        Konsantrasyon ve pozisyon hatasından dolayı duran toptan gol yediklerine dikkati çeken Karaman, "Rakibimizin usta oyuncuları çok morallendi ve daha çok koşmaya başladılar. Her şeye rağmen saha içerisinde bir direniş, duruş ve isyan görmek istersiniz. Ne ilk mağlubiyetimiz ne de son mağlubiyetimiz olacak ama oyuncularımız adına çok üzgünüm. En azından o direnişi ve mücadeleyi gösterselerdi galip takım olarak biz konuşacaktık." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler