Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da, akrabalarının düğününe giden ailenin içinde bulunduğu otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu, 1 çocuk hayatını kaybetti, 5’i çocuk 10 kişi de yaralandı.

        İddiaya göre, akrabalarının düğününe katılmak için Almanya'dan Türkiye'ye gelen Remzi Aktaş'ın (47) kullandığı 01 EEL 07 plakalı kiralık otomobil, Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi Karataş Caddesi’nde seyir halindeyken, bir akaryakıt istasyonundan yola çıkan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 CGL 49 plakalı kamyona çarptı.

        Kazanın ardından kamyon sürücüsü olay yerinden kaçarken, araçta bulunan ve yaralanan 6'sı çocuk 11 kişi, ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

        Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören 1 yaşındaki Hasancan Deniz ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kazanın ardından üzerinde iş makinesi yüklü aracını bırakarak kaçan kamyon sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler