Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye Hokey Federasyonu 4. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık yarışına bir dönem aradan sonra tek aday olarak giren Sadık Karakan, 142 oyla yeniden seçildi.

        Çukurambar'daki Holiday Inn Otel'de gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurula, 152 delege katıldı. 2015 yılında görevi bırakan Sadık Karakan, bir dönemin ardından tek aday olarak tekrar seçime girdi. Kullanılan oyların 142'sini alan Karakan, başkanlığa getirildi. Oylamada 9 oy geçersiz sayılırken, 1 oy da iptal edildi.

        Karakan, seçim öncesi yaptığı konuşmada, "Koltuk, keyif çatma yeri değil. Hokeye, camiaya hizmet etmek için her zaman olduğu gibi gecemizi gündüzümüze katacağız. Dürüst ve şeffaf bir şekilde hizmet etmeye gayret edeceğiz." dedi.

        Federasyon delegelerine, yönetim kurulu üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür eden Karakan, "Yükümüz, sorumluğumuz ağır. Yüce milletimizi, devletimizi uluslararası arenada layıkıyla temsil etmek için çalışacağız. Başkanlık yaptığım dönemde gerçekleştirdiklerimizden, bundan sonra neler yapacaklarımızı tahmin edersiniz. İnşallah bunu tüm Türkiye, tüm spor kamuoyu otoriteleri görecek." ifadelerini kullandı.

        Sadık Karakan başkanlığındaki yönetim kurulunda, Bayram Yüksel, Recep Ali Er, Yusuf İzzet Karaman, Caner Erim, Mahir Oktay, Ahmet Buran, Gürhan Aygün, Mehmet Kaplan, Mehmet Yaman, Ömer Yakar, Mevlüt Uluçamlıbel, Mustafa Arslan, Efdal Emre Çakır, Samed Karagöz yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler