Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye Dans Sporları Federasyonun (TDSF) olağan seçimli genel kuruluna tek aday olarak giren mevcut başkan Tolga Han Çinkitaş, geçerli 113 oyun 107'sini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

        Federasyonun 4. olağan genel kurulu, Kent Park AVM Park Sahnesi'nde ,116 delegenin katılımıyla gerçekleştirildi.

        Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Tolga Han Çinkitaş, kullanılan 113 oyun 107'sini alarak bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu. Seçimde kullanılan 6 oy ise geçersiz sayıldı.

        Çinkitaş, yaptığı konuşmada, federasyonun kuruluşundan itibaren çalışmaların içinde bulunduklarını ve yeni dönemde çıtayı daha yukarı çıkartacaklarını söyledi.

        Federasyonda göreve geldiklerinde sadece 10 kulüp bulunduğunu belirten Çinkitaş, "Şu anda 150 kulübümüzle yola devam ediyoruz. 15 bine yakın sporcumuz var. Bunların 5 bini faal. Branş sayımızı 4'e çıkardık.Bunlar tabii ki yeterli değil. Daha iyi noktalara gelmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Tolga Han Çinkitaş başkanlığındaki yönetim kurulunda, Sadettin Aksoylugil, Necdet Basa, İhsan Atalay, Tahsin Faruk Bozoğlu, Şeyma Şendur, Mehmet Ziya Mocan, Mehmet Koçyiğit, Yüksel Cem Aygün, Beytullah Köksal, Erol Koç, Mahmut Erdoğan, Aytekin Gürer, Akan Dilmen ve Çetin Cengiz yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler