Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursaspor'un Şilili futbolcusu Cristobal Jorquera, oyuna sonradan girdiği maçlarda gösterdiği performans ve attığı gollerle takımına büyük katkı verdi.

        Jorquera, ligde geride kalan 8 haftada sadece 2 maçta ilk 11'de sahaya çıkarken, 2 karşılaşmada ise süre alamadı.

        Başarılı orta saha oyuncusu, takımının 4. haftada Kayserispor'u konuk ettiği ve 3-1 kazandığı müsabakada ilk golünü attı. Karşılaşmanın 64. dakikasında Şamil Çinaz'ın yerine oyuna giren Jorquera, 83. dakikada takımının ikinci golünü kaydetti.

        Beşinci haftada ise Jorquera, takımına 3 puanı getiren golü attı. Kasımpaşa ile oynanan ve 0-0 berabere devam eden maçın 60. dakikasında Faty'nin yerine oyuna dahil olan Şilili golcü, 62. dakikada fileleri havalandırarak maçın skorunu belirledi.

        Jorquera, iki haftalık suskunluğunun ardından dün oynanan Aytemiz Alanyaspor maçına damgasını vurdu. Müsabakanın 75. dakikasında Faty'nin yerine oyuna giren 28 yaşındaki oyuncu, 85 ve 88. dakikalarda attığı gollerle takımının sahadan 2-0 galip ayrılmasını sağladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler