Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Özgen Türker, Zonguldak Kömürspor karşılaşmasından aldıkları mağlubiyet için taraftarlarından özür dilediklerini bildirdi.

        Türker, yaptığı yazılı açıklamada, kendi sahalarında oynadıkları Zonguldak Kömürspor karşılaşmasından mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

        Nazilli Belediyespor'un ligde hak ettiği yere en kısa sürede ulaşacağına inandıklarını ifade eden Türker, şunları kaydetti:

        "Pazar günü kendi sahamızda Zonguldak Kömürspor karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Oyuna genel anlamda iyi başladık ve ilk yarının mutlak hakimi olan taraf bizdik. Ancak 3 golü yemeden önce bile en az 2 net gol pozisyonunu değerlendiremedik. Aldığımız bu netice için tüm camiamızdan özür diliyoruz. En kısa sürede yeni teknik direktörümüzü belirleyerek takımımızı emanet edip arzuladığımız ve istediğimiz başarıları elde edip camiamıza kendimizi affettireceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler