Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Baba Oğul Kamptayız Projesi" kapsamında, 140 baba ve oğlu Aslantaş gençlik kampında buluştu.

        Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Daire Başkanı Osman Çetiner, Kız Yusuflu köyündeki kampın açılışında yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür etti.

        Projenin önemsendiğini ifade eden Çetiner, şunları kaydetti:

        “Kamplarda, toplumun önemli yapı taşı olan ve çağın getirdiği olumsuzluklarla bozulmaya başlayan ailenin korunması, çocukların ebeveynleri ile birlikte zaman geçirmelerinin sağlanması, aralarındaki bağın güçlendirilmesi, kaybedilmeye başlanan milli, manevi, sosyal ve kültürel değerlerimize sahip çıkılması, ailelerin sanal yaşamdan kurtarılması, yeni dostluklar edinilmesi amaçlanıyor. Aslantaş kampımızda çeşitli aktivitelerle güzel vakit geçireceğine inandığımız baba ve oğullarına teşekkür ediyorum. Kampta baba ve oğulları paintball, okçuluk, mini golf, matrak, halk oyunları, el sanatları ile çeşitli sportif aktivitelerle vakit geçirecek."

        Çetiner, "Anne Kız Kamptayız Projesi" kapsamında da 28-30 Ekim’de anne ve kızlarının Aslantaş kampına geleceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler