Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonunca düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe Yarışları'nda başarı gösteren Nuh Spor Kulübü, Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.

        Malatya'da düzenlenen yarışlarda Şırnak'ı temsil eden Nuh Spor Kulübü, 58 kulüp arasında gruplarında birinci oldu. Şanlıurfa'da düzenlenecek olan Türkiye finaline katılmaya hak kazanan sporcular madalya ve ödüllerini aldı.

        Nuh Spor Kulübü antrenörü Celalettin Yemez, takım olarak kıt imkanlara rağmen büyük bir başarı kazandıklarını dile getirdi. Şırnak'ı en iyi şekilde temsil etmek için mücadele vereceklerini ifade eden Yemez, genç sporcuların daha büyük başarılar kazanmaları için destek beklediklerini aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler