Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: Uşak Üniversitesi

        Hakemler: Fatih Arslanoğlu, Serhat Büker, Can Mavisu

        Muratbey Uşak: Ali Berent Kavaklıoğlu, Berkay Candan 19, Freimanis 16, Özcan Sürücü 5, Lyons 19, Görkem Sönmez 16, Hakan Demirel , Mckissic 12, Monreo 16

        TED Ankara Kolejliler: Onat Akış 2, Love 8, Atilla Dağdelen, Sakut Taylan Süerkip, Kutay Akpulat, Can Coşkun, Yesukan Onar 2, İsmail Yiğit Yüceer 2, Shorter 26, Yiğit Baran Sarıkaya 4, Morrison 20

        1. periyot: 28-19

        Devre: 59-34

        3. periyot: 80-49

        Beş faulle çıkan: 31.39 Morrison (TED Ankara Kolejliler), 37.56 Yiğit Baran Sarıkaya (TED Ankara Kolejliler)

        UŞAK (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Muratbey Uşak, sahasında TED Ankara Kolejliler'i 103-64 yendi.

        Karşılaşma TED Ankara Kolejliler'den Shorter'in iki sayılık basketiyle başladı. İlk dakikalarda hücumda daha etkili olan ev sahibi ekip, 3. dakikayı 8-2 önde geçti. İlerleyen dakikalarda Morrison ile sayı üretmeye çalışan konuk ekip aradaki sayı farkını kapatırken 5. dakika 12-10 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçildi. Ev sahibi ekip periyodun son dakikalarında özellikle Berkay Candan'ın başarılı atışlarıyla aradaki sayı farkını açtı ve periyodu 28-19 önde tamamladı.

        İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Muratbey Uşak, Görkem Sönmez, Mckissic ve Monreo'nın basketleriyle 14. dakikayı 42-26 üstün geçti. Konuk ekip, bu bölümde sayı üretmekte zorlandı. İlerleyen dakikalarda iki takım da savunmada sert oynamaya çalışırken, Muratbey Uşak üstün oyunun sürdürdü devreyi 59-34 önde bitirdi.

        Karşılaşmanın üçüncü periyodu karşılıklı ataklarla başladı. Muratbey Uşak Berkay ile sayı üretirken, konuk ekip Shorter ile cevap verdi. Karşılaşmanın 26. dakikası 72-43 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçildi. Rakibi karşısında üstün oyununu sürdüren Muratbey Uşak periyodu 80-49 önde tamamladı.

        Son periyot Muratbey Uşak'tan Görkem'in 3 sayılık atışıyla başladı. Hücumda ve savunmada daha etkili olan ev sahibi ekip rahat bir oyunla aradaki sayı farkını açmayı başardı. 35. dakika Muratbey Uşak'ın 90-60 üstünlüğüyle geçildi. İlerleyen dakikalarda da üstün oyununu sürdüren ev sahibi ekip karşılaşmayı 103-64 kazandı.

        Maçın en skorer ismi TED Ankara Kolejiler'den 26 sayı üreten Shorter oldu.

        Muratbey Uşak, bu sonuçla ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler