Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Kadıköy Mevlana Eğitim ve Kültür Derneği tarafından yetiştirme yurdunda kalan çocuklar için konser düzenlendi.

        Yılmaz İçöz Sahnesi'ndeki konsere, yetiştirme yurtlarında kalan kimsesiz çocukların yanı sıra huzur evi sakinleri ve vatandaşlar da katıldı.

        Türk Halk Müziğinin sevilen eserlerinin seslendirildiği konserde, duygusal türküler nedeniyle bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

        Salondaki hüzünlü havayı dağıtmak isteyen huzur evi sakini Tuğrul Özkan (70), ilerleyen yaşına rağmen herkesi sahneye davet ederek Trakya yöresine ait oyunlar oynamaya başladı.

        Özkan'a salondaki çocuklar ve vatandaşlar da eşlik etti.

        - "Sevgi hasretliğini eğlenceyle unutturmaya çalışıyoruz"

        Programın organizatörlerinden olan ve yetiştirme yurtlarında büyüyen Hüseyin Gülsen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tekirdağ ve Çorlu yetiştirme yurtlarında kalan çocukları eğlendirmek için bu konseri gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Kendisinin de yetiştirme yurtlarında kaldığını aktaran Gülsen, "Yetiştirme yurdunda kalan kimsesiz çocuklarımız eğlenince, mutlu olunca hepimiz eğleniyoruz. Bu çocuklar kimsesiz çocuklardır. Ben de seneler önce bir kere yaşamıştım o da yılbaşına denk gelmişti ve o anı hiç unutamıyorum. İnşallah bu ve bu gibi programlar hep devam eder. Buradaki çocuklarımıza bir nebze de olsa sevgi hasretliğini eğlenceyle unutturmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler