Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Merhum Ekrem Doğanay Hocaefendi ölümünün 14. yılında Yeniçağa'da anıldı.

        Yeniçağa'nın yetiştirdiği ünlü hadis alimlerinden birisi olan Doğanay'ı anma programı kabir ziyareti ve okunan hatim duasıyla başladı. Daha sonra Yeniçağa Belediye Düğün salonunda anma programına geçildi.

        Programa, Yeniçağa Kaymakam Vekili Rıdvan Demir, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Bolu İl Müftüsü İzani Turan, AK Parti Bolu il Başkanı Nurettin Doğanay, Hafız İsmail Coşar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Hafızların Kur'an-ı Kerim ziyafeti ile başlayan anma programı Doğanay'ın hayatının anlatılması ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

        Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, programda yaptığı konuşmada, "İlçemizde yetişen değerli Ekrem Doğanay hocamızı rahmetle andığımızı belirterek ilme ve Kur'an'a hizmet etmiş değerli merhum hoca efendiyi bugün burada üçüncü geleneksel anma törenine katılarak rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun. Yetiştirdiği talebelerine ve vakfına hayırlı ömürler nasip eylesin." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler