Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Ahlat Belediyesince yaklaşık 18 bin metrekare alana inşa edilen alışveriş merkezi hem ilçenin hem de bölgenin ekonomisine büyük katkı sunacak.

        Gazetecilerle alışveriş merkezini gezerek incelemelerde bulunan Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, yapımına geçen yıl başlanılan ve yaklaşık 25 milyon liraya mal olan alışveriş merkezini yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

        Merkezin bölgeye çok büyük ekonomik katkı sağlayacağını ifade eden Çoban, şöyle konuştu:

        "Bu merkez, Türkiye'deki nadir AVM'ler arasında yer alıyor. Alışveriş merkezimiz yaklaşık 18 bin metrekare alanda inşa edildi. Bu merkezimizin en alt katında yaklaşık 200'ün üzerinde kapalı araç otoparkı bulunuyor. Ayrıca merkezde düğün salonu, alışveriş yerleri, fastfood alanları, çocuk ve yetişkinler için 2 sinema salonu, kadın ve erkeklere özel 2 hamam, sauna ve fitness salonları, konuk evleri ve ofisler yer alıyor. İlçeye katkısı her şeyden önemlisi ticari olacak. İnsanlarımızın Ahlat'ta zaman geçirecekleri bir mekan oluşturuyoruz. Bu merkez sadece Ahlat'a değil, il merkezi, diğer ilçeler ve bölgeye katkı sunacaktır. Halkımıza ve ilçemize hayırlı olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler