Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da 26-30 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) Elmalı Belediyesinin de katılacağı bildirildi.

        Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl 7. gerçekleştirilecek YÖREX Fuarı boyunca tarihi ve kültürel geçmişi bulunan Elmalı'nın birbirinden lezzetli ve doğal yöresel lezzetlerini tanıtacaklarını kaydetti.

        Fuar ile Elmalı'nın dışına çıkamayan yöresel tatları insanlara tattıracaklarını belirten Öztekin, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

        "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Elmalı'nın ilgi çekici ambalajı ve kendine özgü sunumları ile yöresel ürünlerini YÖREX'te ziyaretçilerle buluşturmak istiyoruz. Böylesine önemli bir organizasyonu gerçekleştiren ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Amacımız ilçemizin tarihi derinliklerinden gelen ve yüzyıllardır unutulmayan lezzetlerini gelecek nesillere aktarabilmek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler