Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 26-24 mağlup olan Antalyaspor'un antrenörü Okan Halay, "Berabere bitirme şansımız olduğu halde mental yorgunluk bizi mağlubiyete sürükledi." dedi.

        Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta 26-26 berabere kaldıkları Beykoz Belediyespor maçında olduğu gibi Göztepe karşısında da son topu iyi kullanamadıklarını ve maçı kaybettiklerini söyledi.

        Göztepe'nin hentbolda bütçe, kadro ve seyirci potansiyeli olarak iyi bir yerde olduğunu dile getiren Halay, şöyle konuştu:

        "Özellikle bu seyirci atmosferinde oyunu son topa kadar taşıdık ama başarılı olamadık. Maç içinde kırılma anlarını kendi lehimize özellikle ilk yarıda çevirebilseydik, ilk yarıyı 5-6 sayı önde kapatma şansını yakalayabilirdik. Göztepe, bu hataları kendi lehine çevirince ilk yarı 3 sayı aleyhimize sonuçlandı. İkinci yarıda farkın açılmasına müsaade etmeyince maça tekrar ortak olduk. Fiziksel olarak tempomuz iyi olmasına rağmen mental yorgunluğu fazlasıyla yaşıyoruz. Belki de berabere bitirme şansımız olduğu halde mental yorgunluk bizi mağlubiyete sürükledi."

        Antalyaspor, ligde 6. hafta maçları sonunda, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 5 puanla 9. sırada yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler